Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2009

Πολίτες σε δράση για Όμορφη Πόλη!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ!

ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!

ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!Η Επιτροπή Πολιτών Φιλιππιάδας μετα την συνεδρίαση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009 αποφάσισε να διοργανώσεί ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει για την πόλη μας για το ύψος οικοδομών και το Σχέδιο πόλης.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι κορυφαίος θεσμικός παράγοντας.Επίσης θα μιλήσει και πολεοδόμος καθηγητής Πολυτεχνείου η αν εκτιμηθεί καικάποιος άλλος.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο στην αίθουσα που συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 στις 8:30 μμ.

Εκ μέρους της επιτροπής θα επιδιωχθεί να γίνει οσο το δυνατόν ευρύτερα γνωστή η εκδήλωση και στην οποία θα κλειθούν να παρευρεθούν οι Βουλευτές του Νομού, ο Νομάρχης, ο Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι και βέβαια πολύς κόσμος.Για το σκοπό αυτό θα εκυπωθεί ειδική αφίσα και θα γίνεται ενημέρωση από το ΔιαδίκτυοΚοινή πεποίθηση είναι για τα μέλη της Επιτροπής Πολιτών ότι μεσα από την ενημερωτική αυτή εκδήλωση θα απαντηθούν μια σειρά ερωτήματα που απασχολούν εντονα τους πολίτες της Φιλιππιάδας.

Εν τω μεταξύ σύνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στο κείμενο που διακινεί η επιτροπή πολιτών.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΥΨΟΥΣ 11,50 (ΝΟΜΟΣ 1973)ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΣΗΜΕΡΑ,ΌΧΙ ΑΥΡΙΟ