Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2007

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!

Επιτέλους ένα ακόμη τριήμερο και τι τριήμερο! Απόκριες και Καθαρά Δευτέρα. Τι σημαίνει αυτό; Τρελλά πάρτυ, ποτά και μουσικές. Ευτυχώς για μας κανονίζουμε μόνοι μας τα πάρτυ που θα γίουν όπότε δεν θα ακούσουμε τις άθλιες καρναβαλικές μουσικές. Καθαρή Βραζιλιάνικη και Κουβανέζικη μουσική από γνήσια συγκροτήματα και παραδοσιακούς καλλιτέχνες.

Το τριήμερο θα ανέβω στην Φιλιππιάδα και ελπίζω να δω πολλούς από σας. Να επισημάνω και να προσκαλέσω, όσοι θέλετε τρελή διασκέδαση, ότι την Παρασκευή στο Βυζάντιο η παρέα μου, το Αρτινό Κομιτάτο διοργανώνει τον κλασικό «Κόκκινο Χορό» με live μουσική παρακαλώ, απο τους Los Trinidarios, κατευθείαν από την Κούβα. Στα ντέκς θα βρίσκεται ο φίλος μου Αλέξης Κατσαδοράκης, με απίστευτες - όπως πάντα- μουσικές.


Το Σάββατο στο «Εν Άρτη» ένα ακόμη πάρτυ μασκέ, με μουσική από πολλούς Dj´s. Όσοι βρίσκετε ενδιαφέροντα τα παραπάνω μην ντρέπεστε, είστε καλεσμένοι.


Το blog θα ανανεωθεί καλή Τρίτη και περιμένω γυρίζοντας στο γραφείο να βρώ μηνύματά σας για το που πήγατε και πως τα περάσατε!!


Αναμένω....