Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2008

80's μέρος δεύτερο!

Μέχρι τα τέλη του 80΄ που άνοιξε ο Αντρέας το club noir στην Φιλιππιάδα, τα πάρτυ γίνονταν σε άσχετους χώρους. Πρώτα και πριν απόλα στο κτίριο της παλιας πυροσβεστικής, που δυστυχώς το γκρέμισαν για να το κάνουν άθλιο πάρκινγκ.

Carrara - Disco KingΜετέπειτα οι χώροι διασέδασης ήταν η ταβέρνα τα "πέντε αδέρφισ" του Γιολδάση, πάνω από το σημερινό πρατήριο και τέλος η ταβέρνα του θρυλικού Μάχου, δίπλα από τον Άγιο Βησσαρίωνα.

Pino D'Angio - Ma Quale IdeaΜεταμορφωνόταν κυριολεκτικά. Μηχανήμστα ήχου, στρόμπο λάιτ και φωτορυθμικά, αυτά τα παλιακά. Και το κυριότερο, υπήρχε απίστευτο συναίσθημα και φλέρτ, που δεν υπάρχει σήμερα, στα καφέ του σαλονιού της πόλης μας. Σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει ένα κλάμπ. Είναι όλα καφετέριες. Τέλος πάντων, μερικά τραγούδια που δεν μας αντιπροσωπεύουν μουσικά, αλλά ήταν τεράστιες επιτυχίες στα πάρτυ των σχολείων στον Μάχο.

Moti Special - Cold Days Hot Nights


Με αυτό να βλέπατε τι γινόταν στις πίστες. Έπαιρναν όλοι πόζες, με φούλ τζέλ στο μαλλί , μπάγκι παντελόνι και βάτες στα πουκάμισα.
Μichael cretu - SamuraiΟ Μισέλ ήταν ο σύζυγος και η προστατευόμεη κυρά του η περίφημη Sandra. Μεγάλο χίτ την εποχή του "παράδεισου", όπου πηγαίναμε εκδρομές με το σχολείο και το πάρτυ άναβε στις εννιά το πρωί.
Sandra - Maria MagdalenaΟ λοφίος και ο Μπίτσουλας έπαιζαν τα ιταλοντίσκο για το ιδρωμένο φιλιππιαδιώτικο κοινό, με το στρόμπο στα ντουζένια του.
Cause you are young - C. C. CatchΤο επόμενο αγαπημένο του ντιτζέι της εποχής Σταύρου. Διαγωνισμός χωρού στον Παράδεισο
Tow Of Us - Blue Night ShadowΓράφοντας μηνύματα στα θρανία του δευτέρου λυκείου. Σνυθηματικά. Και καταλάβαινε. This is your fine time to change your mind
ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ. ΚΙ ΟΜΩΣ. ΤΟ ΧΟΡΕΥΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΛΑΜΠ ΜΑΝΙΩΔΩΣ.Αυτό το Ιταλοντίσκο μου άρεσε πραγματικά. Και το αγόρασα τότε παρακαλω. Ανάμεσα σε ramones και Stooges.


Πω Πω δάκρυα οι μαθήτριες! Τότε. και μεις σαν τα κοράκια περιέναμε!